ROBETA - O NAS

Robeta je nastala iz ideje o izdelavi vozil, ki iz množice izstopajo na podlagi uporabnosti, inovativnosti in oblikovanja. Za doseganje visokih standardov kakovosti in utelešenja strasti do udobnega potovanja, je bilo leta 2011 v Sloveniji ustanovljeno podjetje Robeta. Poleg lastnega razvoja in produkcije, je v prvih nekaj letih podjetje Robeta po naročilu izdelovalo vozila tudi za priznane tuje znamke.

Strast do potovanja se odraža tudi v inovacijah, kakovostnih materialih in v izdelavi s poudarkom na detajlih. Vsako potovanje je drugačno, zato se tudi razlikujejo tudi potrebe in pričakovanja do vozila. Izpolnimo vsako zahtevo in pričakovanje, bodisi za potovanje v hribe z vozili s pogonom na vsa štiri kolesa ali ali avanturistično popotovanje po evropskih prestolnicah.

Razvoj vsakega modela od prve ideje do končnega produkta se zgodi v Robeti. Nastajanje vaše nove Robete se dogaja na več nivojih, celoten proces spremlja kompetentna in strokovno odlično podkovana ekipa.

Nova avantura je osnova za idejo o novem vozilu, ki ga naš oblikovalec skicira in doda sveže ideje in inovacije. Naši konstruktorji te ideje prenesejo v CAD program, ki nam omogoča proizvodnjo na visoko-kakovostnem nivoju.

Pohištvo za Robeta avtodome izdelujejo mizarji s pomočjo najmodernejših CNC strojev. Izrezane dele pohištva pa naši sodelavci nato skrbno ročno sestavijo v pohištvo in vgradijo v vaš avtodom.

Pred prevzemom gre vsako vozilo skozi zaključni pregled kakovosti. S plaketo, ki jo podpiše monter, vam zagotavljamo, da je vaš avtodom proizveden skrbno, natančno in z ljubeznijo.

Scroll to Top