DOUBETT FAMILY

DRUŽINSKA ZABAVA V AVTODOMU

ROBETA FAMILY

DRUŽINSKA ZABAVA V AVTODOMU, Z DVEMA UDOBNIMA DVOJNIMA POSTELJAMA. VEDNO PRIPRAVLJEN, DA V NJEM PRESPIJO ŠTIRJE.

Robetini modeli Ares, Helios, Kronos in Apollo, so dobavljivi v verziji Family, kar pomeni, da je v zadku avtomobila dvojni pograd, ki ponuja komfortno spanje 4 odraslim osebam. Uporabnost v zadnjem dalu avta zaradi tega ne trpi, saj smo poskrbeli za dodatne dostopne predale in viseče omarice.
Z dvojnim pogradom se izognemo zamudnemu preurejanju sedežne klopi in mize v zasilno ležišče, saj imamo pravo ležišče vedno pri roki. Na zgornjo posteljo pa pri modelih Robeta Family ne vodi nerodna lestev, ki ovira dostop do spodnje postelje in s katero so vedno težave s shranjevanjem, temveč smo za vas razvili sistem ROBETA ELEVATE- sistem izvlečnih stopnic, ki služijo tudi kot nočne omarice.

ARES FAMILY

PROSTORSKI ČUDEŽ V KOMPAKTNEM VANU

Dolžina in širina nadstropne postelje 1920 mm x 1350/1150 mm
Ares Family je model s 4 posteljami (dvojna nadstropna postelja), kar da vozilu popolnoma nove razsežnosti. Uporabnost velikih avtodomov je pri Aresu zapakirana na le 5,41 metra dolžine. 4 potniki bodo v njem udobno bivali, sedeli, kuhali in najpomembnejše udobno spali.

APOLLO FAMILY

MAKSIMALNO UDOBJE ZA ŠTIRI

Dolžina in širina nadstropne postelje 1910 mm x 1870/1620 mm
Če želite svojo družino razvajati s prostorom, si privoščite Apollo Family. Zastavonoša Robetine družine, bo navdušil s svojimi ogromnimi štirimi posteljami in brezkompromisnim udobjem za štiri avanture željne potnike.

TLORISI

NOTRANJOST VOZILA

Scroll to Top