Kateri kombi za avtodom zadosti
mojim potrebam?

kateri kombi za avtodom

Potovanja so v zadnjih desetletjih postala pomemben del našega življenja – avtomobili, motorji, avtobusi, kombiji, letala, vlaki … Prav vsa prevozna sredstva nam omogočajo potovanja od točke A do točke B. V iskanju udobja na poti se mnogi odločijo za avtodom, dom na kolesih. Ste tudi vi že kdaj razmišljali o tem, kateri kombi za avtodom bi bil najbolj primeren za vaše potrebe?

Kaj je avtodom?

Avtodom lahko poimenujemo kar dom na kolesih – ker to tudi je. S predelavo kombija lahko dosežete, da bo vaš kombi opravil svojo nalogo in vas pripeljal do želenega kraja, hkrati pa bo nosil vse značilnosti avtodoma. Med te sodijo: udobje, funkcionalnost, dostopnost, enostavna uporaba in prilagajanje vašim potrebam – vedno in povsod.

Avtodomi predstavljajo pomemben način potovanja do območij, ki jih želimo obiskati. Zlasti priljubljeni so med ljubitelji kampov, ki skušajo svoj dopust preživeti v objemu narave, pri tem pa ne želijo zanemariti udobja, ki zagotavlja najboljšo sprostitev. Prav tako so avtodomi priljubljena izbira podjetnikov, ki veliko časa preživijo na cesti in lahko na ta način dom peljejo s sabo.

Še posebej v času epidemije so se avtodomi izkazali kot ena od varnih oblik potovanj, saj se lahko na poti omejite na druženje z družinskimi člani in prijatelji. Sočasno pa se izognete bolj obiskanim središčem, kamor sodijo letališča ali velike ladje, kjer lahko zaradi izpostavljenosti virusu večino svojega dopusta preživite v prisilni karanteni. Tega pa si prav gotovo ne želite.

Kateri kombi za avtodom je primerna izbira?

Avtodomi, kot jih poznamo, predstavljajo velik finančni zalogaj – visok je že vložek v sam avtodom, visoki so stroški zavarovanja, zaradi prtljage in opreme pa je visoka tudi poraba energentov. To pa seveda pomeni tudi večje izpuste škodljivih plinov. Vaša izbira mora torej temeljiti na zniževanju vaših finančnih stroškov.

V podjetju Robeta za avtodom predelamo kombi Citroen jumper ter Fiat ducato. Citroen jumper sodi med najbolj vzdržljive in zanesljive kombije na različnih preizkušnjah, prav zato ne preseneča dejstvo, da ga za svoje potrebe uporabljajo uporabniki različnih poklicev, kjer ga uporabljajo za različne namene – tudi transport gradbenega materiala, kar zagotovo potrdi njegove vzdržljive lastnosti. Dodatno varnost vozniku in sopotnikom zagotavlja pločevinasta pregrada, ki prepreči, da bi tovor v zadnjem delu povzročil poškodbe. Na sprednjem delu svoje mesto najdejo voznik ter dva sopotnika, hkrati pa sprednji del določajo številna odlagalna mesta, pisalna mizica ter 12 V priključek za neposredni dostop.

Fiat ducato podobno kot Citroen Jumper sodi med gospodarska vozila, ki so vzdržljiv, robustna, hkrati pa moderno oblikovana in privlačna za različne uporabnike. Sodobne izvedbe tega kombija zagotavljajo manjšo maso, posledično pa tudi večjo učinkovitost in zmanjšane izpuste toplogrednih plinov.

O tem, kateri kombi za avtodom je najprimernejša izbira za vas, težko sodimo, prepričani pa smo, da vam bo ogled različnih načinov predelave teh kombijev podal odgovor na vaše vprašanje in vaše potrebe.

Zakaj za avtodom izbrati predelan kombi?

Oba zgoraj omenjena kombija sta seveda na voljo v različnih barvah in izvedbah, kot njuno glavno prednost pa lahko izpostavimo dejstvo, da gre za gospodarski vozili s številnimi prilagoditvami za varčnejši dostop do želenega cilja. Dimenzije kombija so omejene, kar zagotavlja potovanje v skladu s finančnimi stroški, ki jih imajo kombiji in ne večji avtodomi, ki so lahko po svoje pravi »požeruhi« – tako energentov kot vrednosti cestnin. Dodatno pa lahko s prilagojeno opremo privarčujete še več.

Kaj lahko izberem?

Povedali smo že, da univerzalnega recepta o tem, kateri kombi za avtodom je najprimernejša izbira za vas, ni. Vi sami veste, kaj vam je najbolj všeč. Pri nas lahko, kot rečeno, izbirate med dvema znamkama kombijev, ki sta na voljo v različnih barvah. Dodatno lahko izbirate med različnimi kombinacijami pohištva ter barvami oblazinjenja – vse odvisno od vašega osebnega okusa.

S predelavo kombija lahko dosežemo bolj optimalno porabo, ki jo zagotavlja  tudi posebno oblikovano ultra lahko pohištvo, ki ga ponuja naše podjetje. Pohištvo je izdelano iz recikliranih plastenk, material pa je dodatno furniran s HPL-ploščami. Izgled pohištva zagotavlja sodoben videz, hkrati pa je izdelano iz kakovostnih materialov, ki zagotavljajo trpežnost.

Družinska izvedba in izvedba za dva

Pri izbiri boste zagotovo pozorni tudi na število oseb, ki bodo potovale s kombi avtodomom. Tako je število oseb pomemben dejavnik, ki vpliva na to, kateri kombi za avtodom boste dejansko izbrali. Za vse, ki boste potovali v dvoje, lahko izberete opcijo v dvoje, kjer dobite dodatni prtljažni prostor in veliko omaro, ki ju pri družinski izvedbi (ki ima dvojno sedežno klop) ne boste dobili. Udobje bo tako še večje.

Družinska opcija z dvojno nadstropno posteljo zagotavlja potovanje štirih, z dodatno posteljo pa celo petih ljudi. Verjetno smo vas pozitivno presenetili, da lahko z ustrezno načrtovano postavitvijo navadno gospodarsko vozilo, kot je kombi, preoblikujemo v funkcionalni avtodom, ki zagotavlja ležišča za celo družino, hkrati pa poskrbi tudi za kopalnico, kuhinjski prostor ter prostor za počitek.

Ne glede na število oseb, ki vam bodo na potovanju delale družbo, vam lahko zagotovimo, da se boste v našem predelanem kombiju res počutili kot doma – ne glede na to, kje boste.

Kateri kombi za avtodom je najbolje izbrati?

Da bo vaša hiša na kolesih okretna in fleksibilna, vzdržljiva in zanesljiva, je najbolje, da izberete osnovno vozilo, ki ustreza temu. Citroen jumper in Fiat ducato sta kombija, ki ju suvereno predelamo v avtodom. Če vas zanima, kateri kombi za avtodom bi bil za vas najbolj primeren, svetujemo, da nas kontaktirate in povprašate o vsem, kar vas v zvezi s tem vprašanjem zanima.

Kako širok izbor predelanih kombijev imam na voljo?

Nudimo vam sedem modelov bivalnih kombijev, med katerimi lahko izbirate. Poleg tega vsak model nudi različne tipe notranje opreme in kopalnic, tako da ste lahko prepričani, da bo predelan kombi, ki ga uredimo posebej za vas, urejen po vaših željah. Zaupajte nam svoje zahteve, mi smo tu, da jih izpolnimo.

Kje dobim kvaliteten kombi – avtodom za kar najboljšo ceno?

Vrhunska kvaliteta predelanega kombija v avtodom je nedvomno eden najpomembnejših pogojev za brezskrbne počitnice. Avtodomi, ki jih ustvarimo iz kombijev, so v celoti predelani pri nas. To pomeni, da skrbno bdimo nad celotnim procesom – od načrtovanja do končne izvedbe. Naši strokovnjaki in mojstri so pri svojem delu najboljši, zato verjamemo, da boste z izbranim potovalnim vozilom več kot zadovoljni. Pri vprašanju, kateri kombi za avtodom bi izbrali zase, pa vam seveda z veseljem priskočimo na pomoč.

Scroll to Top