FEEL THE DIFFERENCE - ZAČUTITE DRUGAČNOST

Pri Robeti že ob vstopu v vozilo začutite, da je preprosto drugačna. Notranjost je zaradi modernega dizajna, pametnih in premetenih idej s poudarkom na igrivih detajlih zaokrožena v celoto.Posebno pozornost Robeta posveča uporabi kakovostnih materialov. Naša 25 mm debela Amaflex izolacija tako poleti kot pozimi zagotavlja prijetno prostorsko klimo. Pohištvo je z 0,6 mm zaščitnim HPL slojem, odpornim za praske. Strop, zadnja in stranska vrata so obložena s kakovostnim usnjem.Na podlagi teh detajlov in kakovostne izdelave za katero v Robeti jamčijo vrhunski strokovnjaki, bo vaša Robeta dolgotrajen in zanesljiv spremljevalec za vaših nepozabnih avanturah.

Notranji dizajn ART

Linija ART prepriča z lepimi izčiščenimi detajli in luksuznim izgledom. Nadgrajeno je z uporabnostjo številnih predalov, odlagalnih površin. Celotni vtis pa zaokroži Robetina pregovorna inovativnost in kvaliteta.

  • KUHINJSKI BLOK Z VEČ PREDALNIKI
  • VISEČE OMARICE S POTISNIMI KLJUČAVNICAMI IN BLAŽILCI
  • VITRINA V KUHINJSKEM BLOKU
  • DVIŽNA MIZA V JEDILNICI

Notranji dizajn STYLE

Linija STYLE prepriča s svežimi ravnimi linijami in poševnimi vratci, ki notranjost optično povečajo, ter velikimi predali za shranjevanje in svežim, v avtodomih še nikoli videnim avantgardnim oblikovanjem. Vse skupaj pa je nadgrajeno s premišljenimi detajli in kvalitetno izdelavo.

  • KUHINJSKI BLOK Z DVEMA VELIKIMA PREDALOMA IN INTEGRIRANIM PREDALOM ZA PRIBOR
  • VISEČE OMARICE S SKRITIM ZAPIRALNIM SISTEMOM
  • VITRINA V KUHINJSKEM BLOKU
  • MIZA Z VISEČIM SISTEMOM V JEDILNICI

Kopalnica tip I

Kopalnica Tip I je prestižno oblikovan prostor s steklenim lijakom, kromastimi pipami, zaprtimi omaricami in ogledali, ki prostor optično še povečajo. Kopalnica Tip I se lahko pohvali z izjemno udobno prečno nameščena straniščna školjka.

Kopalnica tip II

Prednost kopalnice Tip II je prostornost, ki ga omogočajo kompozitna stena z integriranim lijakom, ter rotacijski WC. Zaradi kompozitne zasnove smo lahko v kopalnici Tip II poskrbeli, da smo maksimalno izrabili res vsak košček prostora, povrh vsega pa je tudi izjemno priročna za čiščenje.

Kopalnica tip III (samo za Ares)

Kompaktna kopalnica Tip III, ki jo najdemo v modelih Chronos in Ares, je optimalen kompromis med uporabnostjo in velikostjo, saj vsebuje vse kar imajo veliki (WC, lijak tuš in omarice), vendar za to ne jemlje prostora bivalnemu delu vašega avtodoma.

Kopalnica tip IV

Kopalnica Tip 4 z vrtljivim lijakom je na voljo pri modelih Helios, Apollo, Helios For two, Apollo For Two, Helios Family in Apollo Family.

Kompaktna kopalnica Tip 4, ki jo najdemo v modelih Helios, Apollo, Helios For two, Apollo For Two, Helios Family in Apollo Family, je optimalen kompromis med uporabnostjo in velikostjo, saj vsebuje vse kar imajo veliki (WC, lijak tuš in omarice), vendar za to ne jemlje prostora bivalnemu delu vašega avtodoma.

Materiali in barve

Pri Robeti je kupec še vedno kralj, saj lahko sam odloča, ali želi nadgradnjo na poskočnem Francozu – Citroen Jumperju ali temperamentnem Italijanu – Fiat Ducatu. Kupec ima možnost izbire med različnimi barvami zunanjosti ter barvnimi kombinacijami pohištva in oblazinjenja. Za ekskluziven izgled je na voljo tudi nabor oblazinjenja v pravem usnju. Že v standardni različici pa lahko kupec izbira tudi med štirimi različnimi grafičnimi poslikavami zunanjosti avtodoma.

Lounge funkcija - spalni del

Robeta lounge je standardna funkcija letvene postelje v vseh modelih (razen verzije Family), pomeni pa da, lahko posteljo s preklopnim mehanizmom dvignemo in iz nje naredimo naslanjač, ki lahko gleda proti notranjosti avtomobila, za gledanje TV-ja, branje knjige ali uživanja v dvoje. Lahko pa je obrnjeno tako, da gledamo ven skozi odprta zadnja vrata in uživamo v razgledu narave. Letvena postelja pa se lahko zloži tudi tako, da se popolnoma umakne in omogoči prehod skozi zadnji del avta ter nakladanje v tem delu.

Robeta Garmin Fusion

Robeta je za dostop do nadstropne postelje razvila prefinjen v pohištvo integriran sistem stopnic / omaric, ki ne zavzema dragocenega prostora in zaradi katerega ne potrebujete dodatne lestve.

Robeta Elevation System

Robeta je za dostop do nadstropne postelje razvila prefinjen v pohištvo integriran sistem stopnic / omaric, ki ne zavzema dragocenega prostora in zaradi katerega ne potrebujete dodatne lestve.
Scroll to Top