Spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih.
Strinjam se

Zakaj izbrati Robeta Mobil

Trije pomembni razlogi:

  • vozilo, narejeno posebej za stranko
  • prednost ročne izdelave pred serijsko:  vsak naš izdelek je unikat – izdelan po željah stranke
  • trudimo se prisluhniti strankinim željam in pri tem najbolje svetovati ter na koncu dobiti odličen rezultat
  •  nudimo možnost eno ali dvodnevnega preizkusa vozila, da se stranka prepriča, da je avtodom Robeta Mobil  pravilna odločitev

ZAČUTITE... DRUGAČNOST

V podjetju Robeta d.o.o. smo stopili korak naprej. Predstavljamo vam butično izdelano unikatno vozilo ROBETA Mobil. ROBETA Mobil je rekreativno, počitniško, turistično vozilo, namenjeno za vsakodnevno rabo. Kakovost vozila gradimo na ročni izdelavi, minimalizmu ter vrhunski tehnični opremi. Izkoristite majhnost vozila ter doživite drugačen vsakdan. ROBETA Mobil je majhen po velikosti, a velik po uporabnosti, kar predstavlja temelj naše vizije. Imejte bivalni prostor vedno ob sebi, ne glede na to, kje boste oz. kaj bi radi počeli. ROBETA Mobil VSE V ENEM, varno in udobno osebno vozilo, mobilna pisarna, promocija na vsakem koraku in sanjsko počitniško vozilo.Bodite drugačni!

Izkoristite majhnost vozila ter doživite drugačen vsakdan. Bodite drugačni!

Začutite svodobo z našimi avtodomi

ZAČUTITE... DOMAČNOST

ROBETA Mobil je vozilo, ki je v celoti prilagojeno potrebam in željam kupca. Navdušil vas bo v vseh letnih časih, saj vsebuje kakovostno peč, ki je hkrati tudi rezervoar tople vode. Truma Combi 6 je plinska peč, ki zagotavlja gretje prostora ter toplo vodo. Tla in stene vozila so dobro izolirane, domačnost in udobje pa predstavlja tudi tapeciranost sten, saj stremimo k temu, da je notranjost vozila čim bolj prijetna na otip. Prijeten izgled ter toplino dopolnjuje še stilsko izdelano pohištvo iz 15 mm topolovih vezanih plošč, odpornih na vodo in udarce.

ZAČUTITE... UDOBNOST

Ležišče vozila ROBETA Mobil predstavlja kakovostna vzmetnica oziroma vzmetnici, nad katerimi je veliko praktičnih visečih omaric. V primeru neuporabe je vzmetnico možno enostavno dvigniti, s čimer povečate prtljažni prostor. Udobnost vozila zagotavlja tudi elegantno izdelana kopalnica, ki vsebuje izvlečni tuš, umivalno korito, sanitarije, odlagalno poličko ob umivalniku ter dve viseči omarici. Dnevni prostor vozila sestavljajo dodatna sedežna enota za dve osebi, dva sprednja, vrtljiva sedeža ter kakovostna teleskopska mizica, ki jo je možno enostavno spustiti na višino sedal, ob čemer nastane dodatno ležišče.

ZAČUTITE... UPORABNOST

Butično izdelana kuhinja vsebuje pomivalno korito, plinski štedilnik, dva gorilnika ter izredno uporaben, kar 97 litrov velik hladilnik s 15 litrskim zamrzovalnikom. V vozilu ROBETA Mobil vam je vedno na voljo čista voda, saj vozilo vsebuje dva rezervoarja – enega za čisto vodo (90 litrski) ter enega za odpadno, sanitarno vodo (93 litrski). Uporabnost ter boljši izgled še dopolnjujejo 3 strešna ter 3 stranska okna, znamke Saitz, opremljena z zaščitno zaveso pred insekti ter z zatemnitvenim rolojem.

ZAČUTITE... PRAKTIČNOST

Pričarajte si piknik v naravi, enostavno, saj vozilo ROBETA Mobil vsebuje zunanji plinski priklop, na katerega lahko priklopite plinski žar. Praktičnost predstavljajo tudi zunanji priključek za vodo, ki ima opcijo mrzle in tople vode, tenda ter izvlečna električna stopnička za enostaven vhod v vozilo.