Robeta Mobile > O nas

O nas

ROBETA CARAVAN je ustanovil Primož Kotnik leta 2011 iz strasti do karavaninga, aktivnega preživljanja prostega časa in z vizijo trgu ponuditi nekaj svežega. 

Nekaj let kasneje se ROBETA CARAVAN lahko pohvali z viskotehnološko tovarno in močno, predano ekipo inženerjev, oblikovalcev in izkušenih rokodelcev, ki lahko na leto izdelajo 200 enot.

Visoki standardi v tehnologiji, kvaliteti, proizvodnji ter prilagodljivost so seštevek kvalitet, ki se odraža na visokem povpraševanju in zdravi rasti podjetja. 

Poleg svoje blagovne znamke ROBETA CAMPERVAN, katerih modeli slonijo na šasijah različic Citroena Jumper, je ROBETA tudi razvijalec in proizvajalec za avtodome WOMONDO. Ti modeli so narejeni na šasijah Opla Movana. Uporaba najboljših komponent na trgu in izbira zaneslivih partnerjev, dobaviteljev in prodajalcev dovoljujejo konkurenčnost na trg, ob enem pa podejtju ponujajo dovolj svobode, da se resnično lahko posveti željam in potrebam svojih strank. Vsak ROBETA avtodom je narejen za Vas! 

Spletno mesto uporablja piškotke za boljšo uporabniško izkušnjo. Z uporabo strani soglašate z uporabo piškotkov. Več o piškotkih.
Strinjam se